Vad gör du min älskade just nu?

Ooh my darling

Alltså den här bilden. Jag var bara tvungen.

Dagens text går till alla oss som fortfarande väntar på vår kärlek. Partnern. Polarn. Vännen att älska och att älska med. I nöd och i lust.

”Han är på väg. Jag lovar han är på väg!” tröstade jag till min kära vän i kärleksnöd. ”I så fall har han fanimig ett riktigt jävla dåligt lokalsinne!” fnyste hon.

Idag såg jag äntligen det 200:de avsnittet av How I met your mother. För er som inte vet så är det en 2000-talets Friends som bygger runt att huvudkaraktären Ted som berättar den osannolikt omständliga och ändå underhållande historien kring hur han träffade mamman till sina barn.

Jag var inte så himla förtjust i serien till en början för jag missade liksom poängen med bakgrundshistorien. Och det är ju den som är det fina i kråksången.

Det finns dom som föredrar att ge slumpen äran för allt som händer. Och så finns det vi som nånstans på nåt sätt vill tro på en slags mening med det som sker.

Det må va en ren snuttefilt och ej logiskt ur ett bevisbart perspektiv. Jag bryr mig inte. Livet känns varmare så. Och med alla dessa mirakel jag ser omkring mig varje dag i kombination med ständigt nya vetenskapliga upptäckter så känns det heller inte så himla osannolikt. Därför tilltalar det mig mycket att fundera på hur jag kom dit jag är i dag. Att se hur det jag en gång såg som misstag och omvägar ibland faktiskt lyckades bli själva huvudspåret.

Jag tycker om att i How I met your mother se på hur den romantiska Ted med sina udda hobbies och ibland smärtsamt pinsamma humor letar efter kvinnan i sitt liv medan alla andra redan mött den dom ska ha. Det är så uppenbart varför det ju inte fungerar för honom tills saker faller på plats.

Jo. Jag vet att det är ett tv-program. Men jag har sett detsamma i verkligheten med. Saker blir när dom ska bli.

Men det är ganska kul att fundera på vad du gör just nu. Var nånstans är du på vägen mot mig? Vad gör du just nu? Har du tagit en vilopaus? Är på fest? Gått vilse? Eller är det kanske jag som råkat gömma mig?

Var du än är hoppas jag du har det riktigt bra. Jag har det ändå faktiskt rätt bra själv.

Så tar’e chill. Vi syns sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s