Hårdbrösmulor i BH:n – hur lyckas man?

ObekvämKnastrande bitar i formen av gräddade kolhydrater är inte något jag rekommenderar mot bröstens tunna hud. Lika lite som en tvättlapp i linningen, skor som skaver eller stickig ull.

Jag är en sån som fryser mycket när jag inte rör mig. Tack och lov rör jag ju på mig rätt ofta men jag klär ändå på mig rätt väl. För säkerhets skull. Många lager blir det på vintern. Och så upptäcker man hur något skaver. Mot det ömmaste. I BH:n. Letar och letar. Så där lagom smidigt på tunnelbanan. Man måste ju va lite diskret om man ska inte bli arresterad för förargelseväckande beteende.

Så till slut hittar man den här knappnålshuvudstora förtretliga biten som visar sig bestå av knäckebröd.

Jo jag gillar knäckebröd. Särskilt Falu rågrut har alltid en plats i min korg. Men hur den lyckades snirkla sig när under min stickade tröja, min långärmade sweater, mitt underlinne ner till behån, det har jag ingen aning om.

Jag vet inte om man behöver vara högkänslig för att vara så väldigt känslig för material. Jag älskar saker som är lena. Allt från kattungars päls till sammet och babyhy. Jag är hon som spenderade huvuddelen av min blygsamma shoppingbudget i London i höstas på underställ i det lenaste material jag nånsin hittat. Hur spännande är det? Inte så väldigt. Men däremot väldigt, väldigt skönt.

Jag är ju singel – så det är ingen som kan komma och skälla på mig för att jag inte är så där sexig som man får för sig att man ska va när man sover. Så jag sover i dessa lena underställen, plus en fleecemorgonrock, plus hemmastickade raggisar och så klart min varma vetekudde – jo min lägenhet är lika kall på vintern som den är varm om sommaren.

Mjukt, varmt och lent. Sånt gör livet gott.

Brödsmula, håll dig på din plats.

Biljetterna fortsätter att gå åt så nu är det hög tid att skaffa din på Ticnet om du inte ännu gjort så. Kom ihåg att reservera bord på Vurma så du får en bra sittplats – det är viktigt för platserna är få! Att njuta middag och ett gott glas vin är ju liksom hela tanken och då ska du se till att komma redan till kl 18.00!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s