Göra föreställning då och göra föreställning nu

_MG_7850

Jag skulle ljuga om jag påstod att det vore samma sak att sätta upp en föreställning nu och för fyra år sedan.

Då var jag en singel utan barn och helt utan andra åtaganden och med en av kulturstöd finansierad förberedelsetid.

Nu är jag på heltid ensamstående förälder till en treåring och med fullt med andra uppdrag för försörjningens säkrande samt utan en endaste krona utifrån.

Därför jag är jag så klart så sjukt tacksam för det stöd jag fått från så många vänner och familj sedan jag bestämde mig för att trots allt tuta och köra. Om jag inte sagt det tillräckligt: TACK. Ni är bäst!

Jag har så klart varit noggrann och börjat med allt i god tid. Men hur väl man än planerar så händer ju ändå livet under tiden.

Idag till exempel, vaknade jag genomförkyld utan röst med förkylt barn som envist manar mig att stiga upp 4:45 – alltså typ som vanligt.

Om förra gången präglades av uppdateringar av ångest kring hur publiken skulle uppskatta innehållet – så är det nu baciller och virus  som är min absolut största skräck inför den nya uppsättningen  i det småbarnsliv jag lever.

Sedan tillkommer precis allt av oro, ovisshet och fysisk anstränging som ingår i att genomföra vilken produktion som helst – och inte minst att repa in 40 sidor text.

Det var helt enkelt helt klart lättare att skriva peppiga inslag om det sensibelt begåvade förra gången – den här gången är det känsliga så mycket mer närvarande.

Men förhoppningsvis kan det också ge en extra nerv till föreställningen.

Så varför gör man detta, frågar säkert någon? Borde inte alla högkänsliga egentligen arbeta på bibliotek, som min regissör sa?

Jo, det borde dom – skulle jag vilja svara just idag.

Skratt.

Men jag får helt enkelt lita på min inre termostat som säger att detta är rätt väg att gå. Och att det är viktigt. Vem har sagt att allt ska vara enkelt?

Heja gärna på mig. Jag är galet mottaglig – för allt –  ni vet! 😉

Med önskan om en fin dag till er alla!

Den 9:e oktober 2018 är det premiär på För sensibelt begåvade 2.0 på Ö2 på Östgötagatan 2. Men premiären är SLUTSÅLD! Den 16:e oktober är OCKSÅ SLUTSÅLD! Så vi har satt in en EXTRAFÖRESTÄLLNING den 24 oktober som jag nu också ber för ska sälja slut – alltså en onsdag för alla er som efterfrågat en annan veckodag! Den 23 och 30 oktober finns också biljetter kvar. Så boka dina biljetter nu så att du får gå precis när just du vill! Här köper du biljetter! Bjud gärna in dina vänner via För sensibelt begåvade 2.0’s Facebookevenemang. Varmt välkomna!

 

2 reaktioner på ”Göra föreställning då och göra föreställning nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s