För sensibelt begåvade – Pressmeddelande

Visste du att upp emot en femtedel av alla människor föds med ett nervsystem känsligare än snittet? För sensibelt begåvade är en unik scenupplevelse om högkänslighet med och av sångaren och skådespelaren Sarah Nilsson som utspelas runt om i rummet, mitt bland en ätande och drickande publik i den charmiga miljön på Vurma Birger Jarls övervåning.

Med en parallell yrkeserfarenhet som licensierat krisstöd i ryggsäcken varvas vid och kring pianot egna erfarenheter från livet som högkänslig med iakttagelser av känslighetens plats i vårt samhälle.

”Allt började med en serie note-to-self’s, slutsatser från den samling empiriska experiment vi kallar livet.  Jag vill öppna dörren för det intima. Skratta åt det, hylla det, vurma för det! Rent krasst hämta in känsligheten från avbytarbänken och släppa in den i matchen jämte tanke, logik och förnuft.”

Detta är föreställningen för dig som upplever dig som känsligare än de flesta, för dig som är nyfiken på begreppet högkänslighet, men kanske mest för alla som vill underhållas, förfäras, inspireras och lämna föreställningen med något tänkvärt i bagaget. En föreställning rätt in i hjärtat.

För sensibelt begåvade har premiär den 14 mars 2014  och spelas därefter även den 19 & 26 mars samt den 2, 8, 15, 23 & 29 april. Föreställningen startar kl 19.00, insläpp kl 18.00 för beställning av mat och dryck. Bord bokas på Vurma 08-611 00 45. Biljetter säljs via Ticnet.

Trailer till För sensibelt begåvade på Youtube.

Röster om Sarah Nilssons tidigare föreställningar:

”Med Sarah Nilsson i spetsen har Teater Kärlek på kort tid vuxit till något av det mest intressanta och vitala i Malmös fria teatervärld.” / Skånska Dagbladet om förställningen BrudJävlar

 ”Sarah Nilsson träffar helt rätt i sin mimik och sin sångstil (…) Hennes slängiga jargong och den underliggande krampaktigheten förefaller vara perfekta teckningar ur vardagslivets relationskaos. Hon ålar omkring med fullt sensuellt pådrag i sin röda klänning, och hon har även ögon som kan förgöra och förföra.”

 / Sydsvenskan om föreställningen Venus biktar sig

För sensibelt begåvade genomförs med stöd från Stockholms stad. Projekteringen och förberedelserna inför skapandet av föreställningen För sensibelt begåvade genomfördes med stöd av Kulturbryggan.

Följ föreställningens uppskattade blogg och läs mer om högkänslighet på www.forsensibeltbegavade.com

Vill du hjälpa till att sprida information om föreställningen För sensibelt begåvade? Känner du en journalist? På denna länk har du ett pressmeddelande i PDF-format  som smidigt går att skicka vidare!

PRESSMEDDELANDE FÖR SENSIBELT BEGÅVADE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s