Så vackert att man blir rädd

Foto: Sarah Nilsson

Ibland är livet så vackert så man blir rädd.

När allt är så bra. Allt känns så rätt. Det är roligt, man har ork, möjligheter finns. Hur ofta är det så?

Just då kan jag bli lite rädd. Jag ser allt som är så fint, allt som jag gläder mig åt och jag vet att allt förändras ständigt. Vi kan egentligen inte fästa oss vid något endaste ting för allt är föränderligt. Ändå så hör det till människans natur att fästa sig och knyta an.

I år har jag utfört den största utmaningen hittills i mitt artisteri – och rott hem det med den äran. Jag har helt försörjt mig på mitt konstnärskap och även om jag fått snåla och fått jobba till jag nära på brände ut mig har det ändå gått väl. Jag har därefter hittat ett excellent kompletterande uppdrag som gör att jag har råd att ge mig själv rejäl semester för första gången på år. Det är senvår, det vackraste jag vet och hela sommaren är framför mig. Jag har en familj som älskar mig och där alla mår bra. Jag har så många fina vänner som finns där för mig, uppskattar mig, vill umgås med mig och älskar mig precis som jag är. Jag är frisk, stark och på väg mot toppform. Och i övermorgon ska jag på äventyr. Mitt första, men inte enda denna sommar.

Allt är väl. Påminner mig nu.

Lever i euforin. Uppskattar.

Men också alltid i vaksamheten och beredskapen.
Det är såna vi är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s