Saker som kan hålla mig vaken om natten

1 – En het man

2 – Att dansa

3 – En brakfylla

Snipp, snapp, snut. Och där var listan slut.

Alla ni som liksom den största delen högkänsliga och jag är utpräglade morgonmänniskor vet vad jag menar. Ni andra får älska oss för vårt varma morgonhumör och solsken resten av dagen. Nu vet ni också vilka motivationsfaktorer om kan va värda att prova. Tusen tack här i Frankrike till mitt regiöga Tove som tar vid där jag ibland tar slut..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s