Det är de små, små detaljerna som gör det

 

Foto: Sarah Nilsson

Ett glas blev föremålet för dagens längsta diskussion på teknikrepet. Något så enkelt kan vara så avgörande.

Att detaljer spelade roll blev jag även varse när jag väl på plats tidigt i morse upptäckte att jag fått med mig allt utom myggan – det vill säga den lilla mikrofonen – jag använder i föreställningen. Det man inte har i huvet..

Samma sak gjorde sig påmint när allt var ikopplat och det ändå inte blev mer än ett burrande ljud. Allt såg så rätt ut, men inte lät det för det. Inte förrän jag drog ut och satte in alla sladdarna igen.

En är sannerligen inte bara skådespelare i en enmansföreställning. En är producent, ljud- och ljustekniker även. Och inte minst är man pianobärare.

Är därför så galet tacksam för det helt underbara mottagandet jag får av personalen på vurma varenda gång jag är där. Även för alla de taxichaufförer som vid det här laget burit mitt piano och berättat sina livshistorier.

Foto: Sarah Nilsson

Idag har jag lärt mig:

– Att jo, jag behöver göra checklistor när jag har mycket att tänka på
– Att taxichaufförer gillar osminkade tjejer med glada leeenden – även om de kommer med snortunga pianon
– Att hur jag väljer att höja mitt glas till skål kan göra stor skillnad

Detaljer. Vi högkänsliga är bra på det här med detaljer. Både att uppfatta dem, uppmärksamma dem och inte minst att se dess värde.

När vi är i balans.

Nu är jag lite trött. Nervös. Men också spelsugen. Står här och sparkar i spiltan. Ser fram emot att få möta min publik på nypremiären nu på onsdag.

Därför ska jag bara mysa lite ikväll och ladda för de återstående detaljer jag i dagarna måste slipa på för att ge min publik en upplevelser som flyter.

Men det blir bra. Mitt regiöga Tove är nöjt. (Kolla bilden nedan, liksom.) Och jag har till och med lyckats hitta en ny granne som vill bära piano.

Men önskan om en härlig lördagkväll!

bild 3

 JA! Nypremiär nu på onsdag den 1 oktober av För sensibelt begåvade! Dina biljetter hittar du på Ticnet! Några få platser kvar! Hugg dem nu! Fler chanser finns även 7, 15 & 21 oktober! Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s