Stockholms Stad stöder För sensibelt begåvade

Bonjour Amour

Det blir i sanning en God Jul.

Är så vanvettigt tacksam. Tittade just in på Stockholms Stads hemsida och det visar sig att jag fått mitt första stöd till själva produktionen av För sensibelt begåvade. Det har varit utannonserat sedan i förrgår. Tänk, jag kunde ha galopperat i två dar redan men jag får börja nu i stället!

30 000 kronor. Det betyder fokus marknadsföring. För vad är det för mening med en härlig föreställning om den inte hittar sin publik?

För sensibelt begåvade har under projekteringen stötts av Kulturbryggan, en instans för innovativ kultur. Ett stöd som jag är helt vanvettigt tacksam för då det inneburit att jag personligen kunnat hålla mig till mina tio klasser Zumba i veckan, sluppit ta ytterligare ett brödjobb och för övrigt kunna koncentrera mig på att utveckla föreställningsformen. Det behövs när man både är upphovsman, skådespelare, grafiker och projekterande producent vill jag lova.

Men det är just det. Det finns noggranna redovisningskrav för kulturstöd och pengarna från Kulturbryggan måste användas innan årsskiftet och verkligen enbart till kostnader som gäller just den innovativa idén.

Stödet jag idag fick nyheten om är det första som hjälper den praktiska föreställningsproduktionen. Faktiskt mitt allra första från Stockholms stad någonsin och det känns som ännu ett fantastiskt kvitto från universum att jag är inne på rätt väg. Jag hoppade och lämnade en trygg plats i näringslivet för det jag innerst inne brinner för och tror på och satsade allt på ett kort. Ja, det var värt det.

Tusen gånger tack till Stockholm stad. Och mig själv. För ansträngningen att söka kulturstöd är ingen nådig uppgift ska ni veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s