För sensibelt begåvade – ett delaktighetsprojekt

Ja, det är ju därför jag skriver så här till er bland annat. För att få tankar, ifrågasättanden, nya perspektiv. Men det är inte det enda sättet som För sensibelt tar in omgivningen.

Jag hörOm exakt tre veckor är det dags för mig för ett rejält eldprov för mig personligen. Då ska föreställningen, i det högst ofärdiga skick den är, men med färdig text presenteras för en samling högkänsliga, inklusive ordförande för Sveriges Förening för Högkänsliga. De ska få titta, reagera och lämna sina åsikter.

För mig är denna process något av en mardröm som jag endast utsätter mig för eftersom jag med åren lärt mig hur värdefullt det är att ta in andras synpunkter medan tid är. När jag var yngre fick dock dessa mig lätt att lyssna för mycket – eller i värsta fall – ge upp.

Hursom. Hemsida, Facebook, breven ni skriver, referensföreställning. Ja allt är prov på hur man med små resurser (jag är ju ändå bara en person) kan involvera sitt samhälle i sin skapelse. För det är ju ändå för er jag skriver.

På agendan finns även planen för en föreställning i anslutning till vilken det kommer hållas en paneldialog efter föreställningen om ämnet högkänslighet. Detta kommer jag återkomma till senare.

Stor tack till denna föreställnings referensgrupp som löpande ger mig nya tankar som påverkar i stor omfattning. Mer än man själv säkert många gånger tror.

Visst, det är min historia, men ändå om ett ämne som kan betyda mycket för många.

Så tack till alla ni människor som delat med er av era livsöden. Det är så otroligt häftigt att ni skriver till mig och ger mig det förtroendet!

Tack till er alla – fortsätt att skriv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s