Skamlöst skryt på söndagkvällen

Foto: Linda Rehlin
Nåja. Helt skamlöst är väl att ta i. Rodnar lite allt här vid mitt röda köksbord medan jag sammanställer dagens inlägg. Men SJÄLVKLART vill jag dela med mig. Av de otroligt fina ord som föreställningen mottar.

En avsaknad av recensioner gör era röster så mycket viktigare. Kan inte låta bli att se det som  lite småtokigt, att en föreställning skapad med så små resurser – en minimal budget och i stort sett av en person i ett helt unikt koncept – och som haft så himla bra publiksiffror ändå inte fått synas i pressen så att den kan nå ut till alla som skulle må gott av den. Eller hur? Men då finns tack och lov era röster.

Och observera. Detta är bara några. Ett urval från publikrecensionerna på Ticnet. Sen har jag även fått fantastiska mejl och meddelanden med fantastiska varma tack. Och inte  att förglömma – alla fina människor som tar sig tiden att prata med mig efteråt och delge mig sina tankar om upplevelsen. Stort varmt tack till alla er! Det betyder mer än ni anar!

Min tanke med detta kvällsskryt är i alla fall att dessa ord från publiken kanske beskriver föreställningen ur ett annat perspektiv än vad jag gör i min marknadsföring – och som därför kan komplettera bilden för er som fortfarande funderar på att gå. Så här säger man nämligen:

En liten stjärna som lyser upp Stockholm
För Sensibelt Begåvade är en härlig blandning av humor, allvar, igenkänningsfaktor, music och sårbarhet. Sarah Nilsson är underbar! Hon blottar sig själv och med hennes vackra röst bjuder hon på fantastiska låtar med kluriga sångtexter. Ett måste att se! Hoppas bara att hon sätter upp fler föreställningar, och väljer att turnera land och rike runt!”

Underbart gripande, riktig feelgood föreställning
Sarah Nilsson är en underbar känslig, humoristisk underhållare med en fantastisk sångröst. Passa på att se den innan den slutar. Jag hoppas och tror att vi kommer få höra mer från Sarah Nilsson.”

Äntligen någon som vågar stå upp för de känsliga
Sarah Nilsson är brilliant i sin företällning om hur det är att leva som känslig. Äntligen är det någon som står upp för oss känslostyrda människor, vi kanske verkar konstiga – men vi är normala! Hon delar med sig av egna erfarenheter och av sina rädslor på ett modigt och utelämnande sätt. Jag kände mig stundtals väldigt träffad i hennes texter. En modig och härlig show!”

En fantastisk och härlig föreställning
En fantastiskt härlig föreställning! Charmigt, ärligt, roligt och musikaliskt. En enmansföreställning i en mysig miljö på Vurma Birger Jarl, av den begåvade Sarah Nilsson. Kan varmt rekommendera att gå och se denna föreställning.”

En känsla av min verklighet med spill av humor, kärlek, glädje och svensk trallvänlig popmusik
För sensibelt begåvade är en föreställning direkt ur verkliga livet där alla känslor kommer upp i dagen på ett sätt som man känner igen sig i. Med humor, sensualitet och mycket musik kan alla hitta igen sig i de scener Sarah Nilsson visar upp och berättar om ackompanjerat av sin egen musik. Föreställningen rekommenderas varmt, köp biljetter nu för att inte missa en kväll du mår gott i!”

Lärorikt, underhållande och vackert
I en charmig lokal på Vurmas övervåning, med god mat på tallriken och gott vin i glaset sätter denna föreställning i två akter igång. Och vilken föreställning – ärligt, rakt på och ändå med glimten i ögat får vi följa hur högkänsligheten påverkar – på gott och ont. Texten i såväl manus som sånger följs åt på ett naturligt sätt och för mig är det både träffande, roligt och vackert. Rekommenderas varmt.”

Aldrig har jag varit så stolt över att vara känslig
Sarah vägleder dig igenom en både specifik och ospecifik vardag om hur det kan vara när man är både stark och svag – inåt och utåt. Hon gör det med scennärvaro, lugn och styrka på två dansande ben. Om du är en sådan person som ofta får höra: Känn inte efter så mycket så skall du GENAST köpa en biljett till denna föreställning. Varför? För du behöver aldrig mer tvivla på dig själv och dina intuitiva tankar och känslor. För att du inte är ensam! Men oroa dig inte! Du behöver varken vara Sensibel eller Begåvad för att uppskatta detta. Det räcker med att du är människa!”

Nu känns det ju som att jag skruvat upp förväntningarna lite. Hm. Blev lite skraj igen. Så skruva ned dom igen. Men kom och kika! Fem föreställningar kvar – och tänk just på onsdag finns fortfarande biljetter! Biljetter hittar ni här på Ticnet! Passa på, för veckan efter är återigen slutsåld! Varmt, varmt välkomna!

Foto: Linda Rehlin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s