Dags att presentera vinnare av biljetter till För sensibelt begåvade!

Systerskap”På föreställningen För sensibelt begåvade vill jag med min ”känslokalla” syster gå, kanske hon mig då bättre kan förstå. Vårt systerskap verkligen behöver det här, då jag själv är en ”sån där” som på känslosamma gener bär.”

Så löd tävlingsmotiveringen som kramade lite extra åt mitt hjärta. Precis detta var ju min tanke med föreställningen. En kväll både för oss känsliga att känna igen sig i och på samma gång något för alla andra som ibland kan tycka vi är något knepiga att förstå.

Vi har kommit till dagen då det är dags att presentera vinnare av biljetter till För sensibelt begåvade!

 

Två tävlingar har ägt rum:

Först hade vi då tävlingen av där man kunde vinna biljetter till den 15 eller 23 april för två personer genom att motivera varför man själv och en vän skulle gå.

Vinnare av två biljetter vardera till föreställningen den 15 april:
Jenny Backman
Margareta Stor

Vinnare av två biljetter vardera till föreställningen den 23 april
Nadja C Martinsson
Camilla Gustafsson
Melina Bergström

Alla, alla motiveringar som har kommit in har berört mig djupt. Läs bara dessa så kanske ni förstår!

”Jag och min väninna trodde länge att vi var udda. Trasiga. Svaga. Överkännsliga. Ufff vad jobbigt att vara vi. Sen läste vi boken Drunkna inte i dina känslor och plötsligt kändes allt nästan… okej 🙂 Vi har insett att vi är starksvaga. Extra känsligt begåvade. Och vi vill veta mer, höra mer och se om just det ämnet.”

”Träffade en läkare p.g.a. depression förra året och fick höra begreppet sensibelt begåvade för första gången. Att jag var det. Har därefter läst en del om det och känner igen mig i mycket som beskrivs. Att få se en föreställning som berör ämnet, visar på hur det kan vara, skulle vara väldigt uppskattat. Det är en jobbig men samtidigt vacker egenskap som jag dag för dag vänjer mig vid att leva med. Att få ta med världens finaste vän och låta henne få en inblick i hur det kan se ut för en sensibelt begåvad person och få höra någon sätta ord på det, kanske kan få henne att förstå mig och den värld jag lever i lite mer, om det nu är möjligt. Hon är den finaste som finns och accepterar mig, stöttar och visar förståelse redan idag, men genom föreställningen kan hon eventuell även få se hur det kan vara.”

”Jag träffade Sarah Nilsson innan jul och blev helt såld på hennes utforskning av högkänslighet. Hon är även musiker och skulle uppträda på mitt soppkök med sin fantastiska musik. Är själv en väldigt känslig person och det kändes så skönt när hon berättade om ämnet. Hon träffade mig rakt i magen och skallen, jag som går och funderar mycket kring det här kände faktiskt lättnad! Så himla bra att hon vågar belysa och visa att det borde pratas mer om detta! Hon berättade om sin premiär och jag bestämde mig för att gå och bjuda med min partner som också lär uppskatta hennes framträdande. Tyvärr är premiären utsåld och jag hoppas att jag kan få chansen att vinna hos er!”

Sen hade vi ytterligare en tävling som gick ut på fota sig själv med Kulturtavlorna med För sensibelt begåvades affisch.

Vinnare av denna tävling erhåller en biljett vardera till föreställningen antingen den 23:e eller 29:e april!
Katerina Artist
Nicolas Gutierrez Contreras
Caroline Serrander

Katarina  NIkolas Caroline

STORT GRATTIS alla vinnare! Jag ser varmt fram emot att ha er i publiken!

Med motiveringarna i åtanke, jag har sagt det förut:  Vi är inte ensamma.

Så varmastt välkomna, vinnare och alla andra nyfikna till en kväll i känslighetens tecken. Biljetter för er som vill skaffa hittar ni på Ticnet. Passa på, för nu är det bara fyra föreställningarna kvar varav en redan är slutsåld, ännu en nästan slutsåld och de övriga två är redan bra fyllda.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s