Spontan ba, en helt vanlig onsdag!

Foto: Linda Rehlin

Det finns några, några få platser kvar imorgon ONSDAG DEN 1 OKTOBER på nypremiären av FÖR SENSIBELT BEGÅVADE. Det gör det! Vi vill ha det SMOCKFULLT – så nu har du din chans!

Biljetter säljs på Ticnet ända fram till några timmar in på föreställningens start! Du hittar dem HÄR.

För sensibelt begåvade är ju en liten intim föreställning som drivs med små och effektiva medel. Ja, vi är oerhört stolta över att vi i våras så gott som sålde slut på alla biljetter till åtta offentliga föreställningar. Detta utan så gott som inget stöd alls från reguljär media och en ytterst begränsad budget.

Varje föreställning är en en rar liten upplevelse. Skapad för att upplevas i värme i ett härligt rum knappt utan motstycke i stan. Tillfällena är få och av erfarenhet vet vi nu att de går för snabbt förbi.

Det är NU det gäller.

Fem exklusiva föreställningar i höst. Så du kanske nu upptäcker att det vore ändå roligt att skaka om den här ordinära veckan med en helt ovanlig, vanlig opretentiös liten upplevelse.

Det går hur bra som helst!

Du glider in efter jobbet i en skön lokal mitt i stan, får dig ett gott glas och får slå dig till ro. En stund senare börjar en föreställning i närhet som förutom en lagom paus är färdig i precis lagom tid för att du ska kunna vara alldeles så där lagom klok till nästa dag. I lagom tid för att du till och med ska kunna hinna pussa de något äldre barnen godnatt.

Känner du för att komma ensam – så är du inte ensam. Varje föreställning har alltid ett flertal ensambesökare – kanske för att det för oss högkänsliga faktiskt är ett rätt himla trevligt tillstånd när man ostört kan njuta av det man får sig bjudet.

Ser så fram emot att se er imorgon.

Spontant – eller välplanerat!

VARMT, VARMT VÄLKOMNA!

Själv känner en sig ärligt talat sådär lagom spontan just nu. Har ju repat, repat och repat och tänkt på att vara klok superlänge nu. Det krävs. Vill ju vara i absollut högform för er imorrn. Alldeles nu strax ska jag själv sjunga upp och sen köra mitt sista ensamrep. Jo, det är ju också nervöst. Blandat med en viss förväntan. Det gick ju bra sist ändå. Väldigt, väldigt bra. Och hoppas, hoppas det går minst lika bra nu. För det är ju också så kul att möta er. Vi gör det tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s