För sensibelt begåvade i HSP-podden

23547065_10155911170277451_2131489548_o

I november förra året fick jag äran att vara med i HSP-podden! Det har jag ju glömt att skriva här i bloggen kom jag på!

Ett verkligt givande möte med Carola som driver sin podd med en fantastisk fingertoppskänsla. Jag måste erkänna att jag innan inte hade lyssnat på ett enda avsnitt, men nu har jag gjort det och imponeras av hur öppensinnat hon valt bland sina gäster och ämnen. På så sätt finns det något att hämta för såväl extroverta som introverta högkänsliga.

För egen del känner jag mig glad över min medverkan. Det fanns för en gångs skull verkligen tid att gå under ytan på ämnet högkänslighet och närma sig konkret och praktisk information som verkligen kan ge något. Att Carola själv är högkänslig gör dessutom att hon ställer frågor med fokus på den högkänsligas behov snarare än vad som väcker reaktioner på löpsedeln – om jag får ge en liten brasklapp till en del större medier.

Själv fokuserar jag i podden på vad just jag tycker är viktigast, nämligen vad vi själva kan göra för att må bra med oss själva – precis som vi är.

Här kan du lyssna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s