Inspiratör i Vårdguiden!

 

Foto: Marc Femenia

Ok. Jag erkänner. Detta gjorde mig mallig. Det kändes superhäftigt att få kallas INSPIRATÖR och i något så legitimt som VÅRDGUIDEN. Det kan jag inte sticka under stol med.

Deras redaktör hade hittat mitt blogginlägg ”Dags för lägeskontroll” och ville att jag skulle skriva något i samma anda för deras läsare angående hur man undviker Vinterdeppen. Och så blev det!

Jag fick skriva texten själv – med viss input från dem naturligtvis – och sedan fotades jag av den både supertrevliga och duktiga fotografen Marc Femenia. Det i sig en upplevelse eftersom de första bilderna vi tog inte accepterades. De blev helt enkelt inte seriösa nog när jag enligt det första upplägget försökte dansa loss, tyckte Vårdguiden. Med högkänslighetsskammen i halsgropen var det bara att trava ut och ta nya sobra stillsamma  bilder. Den översta i höstlöven tycker jag mest om – men för ett decembernummer valdes en med mer vinterkänsla.

Skärmavbild 2018-01-25 kl. 10.16.05

(Jo, så där funkar det i tidningsvärlden. Det var likadant när Expressen var på besök. Jag fick inte klä mig i svart som jag just nu alltid gör, utan skulle leta fram färg. Och inte mössa fick jag ha – det var ju vår. Och ljusstjärnan i fönstret bannandes. Alldeles för lydig var jag. Högkänslig, eller?)

Som ni kanske märker nämns inte ordet högkänslighet i Vårdguiden. Det beror dock främst på att råden riktar sig till alla. Högkänsliga eller normalkänsliga – alla drabbas via av vintertidens mörker och kyla – och råden för egenvård är faktiskt desamma för oss alla när symptomen visar sig.

Sparade du inte din Vårdguide och missade min medverkan? Då kan du kolla den digitala utgåvan här! På sidan 5 är det jag som får inspirera!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s