En stjärna på himlen till er!

En stjärna på himlen!

Morgonens lilla tal går till alla ni människor som redan i detta projekts allra första tid deltagit i projektet genom att läsa, kommentera, gilla och på olika sätt dela med er! En del har även skrivit långa personliga brev vilket berör mig djupt.

Jag är blir så otroligt varm av era berömmande ord. Jag blir också väldigt lättad för att denna projektering redan i sanning är det delaktighetsprojekt jag planerat det skulle bli. Varenda ord ni skriver sätter igång en liten process i mig som direkt eller indirekt påverkar både bloggen och föreställningens utformning.

Sedan jag startade denna sida har jag fått brev från vänliga människor som erbjudit sig att hjälpa till. Ja. Världen är god. Också. Många av er har också skrivit längre texter där ni beskriver er egen situation som ytterligare förstärkt det jag hela tiden tvingas påminna mig om – hur lika och ändå olika vi alla är. Jag har även fått önskemål om ämnen jag ska ta upp vilket är otroligt värdefullt.

Andra skriver en kort (eller lång) kommentar på Facebook som sätter igång en längre dialog som får mig att fundera långt efter att den på sidan upphört.

Fortsätt skriv! Ni som känner att ni hellre gör det privat – mejla mig här eller via Facebook. Jag ska göra mitt bästa för att svara. Jag har även tänkt intervjua lite personer via mejl som vill delge här i bloggen hur de relaterar till begreppet högkänslighet. Är du en av dem, hör gärna av dig!

Skriv även gärna du som inte bedömer dig som känslig med allt från tankar som sätt att förhålla sig till exempelvis en anhörig som är känsligare. Poängen med projektet är att även lyfta egenskapen med relation till oss alla.

Nu ska jag iväg på ett möte med en annan morgonpigg som äger lokalen där föreställningens första föreställningar kommer äga rum..

Uppdaterar er såklart senare.

Ha en underbar dag!

PS Började skriva när det fortfarande var mörkt. En stjärna kändes som det finaste jag kunde ge just då. 🙂 DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s