Scenpodium, gatuskylt och marknadsföring

Packåsna
Är både envis och uthållig som en åsna. Hyfsat lättburet får det ju ändå gärna bli..

Det är visst en liten ambulerande teater jag håller på att skapa.

Mitt mål är en enkel föreställning som kan spelas nästan var som helst och i nära nog vilken lokal som helst. I stad som på landsbygd. Därför har jag skapat en enkel sammansättning som ska gå att flytta.

Till premiären på Vurma har jag dock insett att jag akut behöver ett litet podium till mig och pianot. Gissar väl att det borde vara en 2 x 1,5 meter stort. Har kollat på priser och det är helt vansinnigt dyrt. Så är det någon som vet hur man kan få tag i något rimligt, bättre begagnat eller till juste hyra så är producenttjejen här helt galet tacksam! Funderar annars på att bygga något med hjälp av min händiga syster och mor med lastpallar eller något. Fast lättflyttat blir ju då inte precis förnamnet.

En bra skylt precis vid entrén innan föreställning kanske jag också kan behöva. En sån där med affisch på båda sidor ni vet. Det ska jag nog fråga Vurma om ifall det kan gå.

Slutligen är marknadsföring fortsatt oumbärlig. Så är det. En föreställning är fin men folk måste också veta att den finns. Det känns galet spännande att nu kunna säga att föreställningen kommer synas på stans ståtliga Kulturtavlor. Det produktionsstöd jag fått från Stockholms stad går nästan ensamt till det. Men sedan är det dags att bemöta tidningar och andra medier kreativt och kostnadseffektivt. Kanske sitter någon på idéer här? Otroligt tacksam är jag också till alla er som delat Facebookeventet och Facebooksidan till alla ni känner!

Sånt där kommer och stör mitt huvud som just nu egentligen bara vill och behöver repa text, programmera piano och spela in nödvändig bakgrund. Men så är livet på en ambulerande teater. Spännande också ju. Problem är till för att lösas (peppar hon sig själv käckt).

Idag är det ett sällsamt vackert ljus över stan och jag tror visst Årsta-viken förtjänar lite deklamerande ur en snart färdig föreställning som heter För sensibelt begåvade.

Spännande tider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s