Välkomna på fest i mitt huvud – en vecka till premiär!

Foto: Anders J LarssonOm precis en vecka är det premiär på För sensibelt begåvade. Kan knappt tro det är sant. En föreställning som började förberedas mentalt för nu så länge sedan ska äntligen få liv.

Jag har tidigare nämnt min coola Twitter-kontakt @sent70-tal som häver ur sig citat på citat av högsta hsp-rang. Lyssna bara på detta: ”Sitter på tradigt möte och har en rolig fest i mitt huvud.”

Precis så är det. Många av oss högkänsliga har ju många gånger ett mer aktivt inre liv än ett yttre. Nu ska ni få ta del av en del av mitt.

I detta nu är det repdagarna långa. Imorgon blir det till att kånka piano och ljudanläggning till riktiga lokalen för lite rep av den absolut äkta varan med alla knapptryckningar inkluderade. Det är mycket praktiskt som ska klaffa.

Materialet är i kroppen. Nu skare bara till lite flyt också.

Du som inte har skaffat biljetter ännu, passa på om det är någon särskild dag du har i åtanke. Ett tio-tal biljetter finns kvar till andra föreställningen, men bara enstaka till den tredje. Sen finns det ju även ytterligare fem som fortsätter fyllas upp. Du som har biljett, kom ihåg att boka ditt bord på 08-6110045 om du har tänkt att äta. Det rekommenderas varmt! 199 SEK kostar måltiden med dryck och då bör du vara på plats redan vid 18.00 för att kunna ordna i lugn och ro. Varmast välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s