Publikens röster om För sensibelt begåvade

Foto: Linda RehlinEn föreställning är född. I fredags den 14 mars exakt klockan 19.00 kom För sensibelt begåvade till världen. En timme och fyrtio minuter lång exklusive paus. En vacker liten upplevelse som visade sig väga rätt tungt i all sin lättsamhet. Foto: Linda Rehlin

För sensibelt begåvade är en föreställning som i sanning lever i mötet med sin publik. Mitt i miljön på mysiga vurma Birger Jarl berättas ur en personlig vinkel om erfarenheter ur en känsligs liv och iakttagelser om känslighetens funktion i vårt samhälle. Skådespelaren är både uppriktig och personlig i sin historia. Men för var och en som lyssnar får historien ändå alltid sin alldeles egna betydelse vilket i det lilla rummet blir direkt uppenbart i minsta reaktion genom det trivsamma sorlet från nedervåningen. Än så länge har inte pressen varit på besök, men skriftliga reaktioner har inte låtit vänta på sig både i publikrecensionerna på Ticnet, i mejlformat, via Facebooksidan och sms. Här är några exempel:Foto: Linda Rehlin”Multibegåvade Sarah Nilsson har gjort en lyckad hybridsångteater med mycket musik, allvar och humor. Inledande sången är lika vacker som hela hennes skönt vågade berättande om sina egna erfarenheter av paradoxen att både inte alls vara som alla andra och vara expert på att vara som alla andra. Foto: Linda RehlinMed mycket närvaro och rörlighet fångar hon publiken och visar en högkänslig personlighets perspektiv på livet. Medryckande och tänkvärt!”

”Alldeles underbart och fantastiskt på alla sätt och vis! Jag både skrattade och grät. Rekommenderas varmt.”

”Det var verkligen en fantastiskt härlig show.  Du har en härlig röst och både jag och min syster (som inte är särskilt sensibel) skrattade gott mest hela tiden. Min syster konstaterade att hon kände igen sig i en del av vad du pratade om och framförallt att hon kände igen mig. För mig var det som att möta en spegelbild, och så härligt att höra någon annan sätta ord på allt på samma sätt som jag ser det. 🙂 Din energi är oslagbar, det är inte alla som kan få ett helt rum att må bra bara genom att vara, men det kan du!”

Foto: Linda Rehlin”Åh, så fantastiskt bra det var igår! Jag älskade föreställningen, skrattade mycket och fick trycka tillbaks tårar vid flera tillfällen också. Jag blev så rörd av all igenkänning och av din person som bjöd på hela dig. Tusen tack!”

Fantastiskt fint att få feedback, av alla slag, men självklart särskilt roligt med denna typ när man arbetat hårt för en föreställning om ett så nära ämne. Har du sett föreställningen får du gärna höra av dig med dina tankar  – eller varför inte skriva några ord på Ticnet för andra nyfikna?

Foto: Linda Rehlin

Biljetterna säljer nu riktigt, riktigt bra. Passa på att lägg beslag på några av de få biljetter som finns kvar på onsdag för onsdagen därpå är det nämligen helt slutsålt! Varmt, varmt välkomna till en ljuvlig kväll på Vurma!

Foto: Linda RehlinTusen tack bästa Linda Rehlin för de fantastiska föreställningsbilderna!

En reaktion på ”Publikens röster om För sensibelt begåvade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s