Pam-pa-ra-ram-pam-pam! Premiär 14 mars på Vurma Birger Jarl!

Foto: Anders J LarssonFör en passionerad och euforisk sensibelt begåvad känns det helt fantastiskt att ett projekt som hyllar sinnestryck och känslor av alla de slag får sin premiär på ett ställe med det träffsäkra namnet VURMA!

Mitt i citykvarteren på Birger Jarlsgatan i Stockholm finns ett av mina absoluta favoritställen i stan. Det är färg, det är värme, det är lekfull kitsch. Där finns en galet mysig övervåning inredd med charmiga vackra gamla möbler, precis som ett stort härligt vardagsrum eller nästan bibliotek av slaget man tänker sig skulle passa perfekt i exempelvis Berlin. En lång fin bar och så ett piano på det, som kronan på verket.

Här, mitt bland en ätande och drickande publik kommer För sensibelt begåvas att spelas i rummets alla hörn. En intim upplevelse som i sig kittlar alla de sinnen som kvällen hyllar.

Det återstår nu fortfarande några få veckor på projekteringen. Ett par av målen var att undersöka en faktisk produktions reella tidsplan samt minimikraven för föreställningens tekniska och praktiska behov. Denna tidsplan säger att även om föreställningen själv fortfarande ännu bara är i sin linda här i projekteringsfasen, så är det ändå redan nu dags att berätta för er när ni bör reservera plats i kalendern för en faktisk föreställning.

REDAN NÄSTA VECKA, PÅ SJÄLVASTE LUCIA SLÄPPS BILJETTERNA VIA TICNET!
Årets julklapp säger vi!

Endast 60 biljetter finns tillgängliga för varje föreställning. Åtta stycken är i dagsläget planerade. Därför kan det vara en god idé att redan nu fundera på när du ska gå.

Fredag 14 mars PREMIÄR

Onsdag 19 mars
Onsdag 26 mars
Onsdag 2 april
Tisdag 8 april
Tisdag 15 april
Onsdag 23 april
Tisdag 29 april

Kl 18:00, perfekt för en After Work, är det insläpp för att du som besökare ska hinna slå dig till ro, hitta din plats och ta en matbit och ett gott glas i den sköna miljön. Klockan 19:00 börjar föreställningen.

Mer information följer. Nu vet ni NÄR.

Jag kommer här i projekteringen att fortsätta undersöka HUR.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s