För sensibelt begåvade – två månader till premiär!

För sensibelt begåvade

…alla ni är andra är också varmt välkomna. Alla ni andra är mer än välkomna!

Vad är så bra med att vara känslig? Och är nåt egentligen dåligt? Ska känsliga särbehandlas alltså? Eller hålla tyst och veta hut? När ska man lyssna på sina känslor? Och när inte? Hur drar man nytta av sin känslighet? Hur blir man stolt över den? Hur sjutton begriper man sig på en känslig en? Går det? Och hur curlar man sig själv till en nöjd känslig? Så att andra slipper.

Det är tid att hylla passionen, euforin och all sköns andra sinnesintryck. För detta är en föreställning om oss med känslospröt utöver det vanliga. För sensibelt begåvade är en slagkraftig pepp och manual i subjektiv version med och av Sarah Nilsson. I en personlig scenupplevelse vid och kring pianot, mitt bland publiken på Vurmas charmiga övervåning, delar hon med humor och värme med sig av sina egna erfarenheter och tankar om livet som känslig.

VISSTE DU att upp emot en femtedel av alla människor föds med ett nervsystem som är känsligare än snittet? För sensibelt begåvade är föreställningen som lyfter och hyllar känsligheten och de känsligas betydelse – inte bara för de som kallas högkänsliga – utan för oss alla.

Detta är föreställningen för dig som upplever dig själv som känsligare än de flesta, för dig som är nyfiken på begreppet högkänslighet eller för dig som vill veta mer om hur en sensibelt begåvad person kan vara funtad. Men kanske mest för alla som vill underhållas, förfäras, inspireras och lämna föreställningen med ett leende på läpparna och något tänkvärt att grunna på.

På Vurma Birger Jarl äger premiären rum fredag den 14 mars och därefter spelas föreställningen ytterligare 7 exklusiva föreställningar. Biljetter köps på Ticnet, på nätet och via ombud. Premiären är nära nog slutsåld och övriga föreställningar fortsätter att fyllas upp.

Bord bokas på Vurma Birger Jarl på 08-6110045. Till föreställningen serveras mat och dryck t för alla som vill. 199 kronor kostar Vurmas plocktallrik, i vanlig eller vegetarisk variant, tillsammans med ett glas vin eller öl. Bord till föreställningen bokas direkt hos Vurma på 08-6110045.

GILLA För sensibelt begåvade på Facebook och följ oss på Twitter.

Mer information om föreställningen, Sarah Nilsson och högkänslighet finner du på För sensibelt begåvades hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s