Ge dig själv en klapp i ryggen

Heja mig!Dagens bästa i dubbel bemärkelse. Jag skrev i somras till författarna Doris Dahlin och Maggan Häggström och berättade om min planerna för min föreställning. För att informera och för att tacka. För att deras bok Drunkna inte i dina känslor har betytt så mycket för mig.

Drunkna inte i dina känslor är boken som särskilt väl lyfter kombinationen av att vara en person som utåt sett uppfattas som väldigt stark och kraftfull men som samtidigt kan vara så skör. En starksköring som de kallar det.

Idag skrev jag igen och fick ett härligt varmt svar som gjorde mig varm i hela kroppen. Och, skrev Maggan: ”Ge dig själv en klapp i ryggen”. ”Hurra, hurra!” skrev Doris. Hur fina kan två personer va?

Och i rättan tid kom den påminnelsen. Banne mig att jag ska ha en klapp i ryggen. En rejäl dunk.

Och det ska du med. Fattar du hur bra du är? På riktigt? Tänker du på alla dom där små sakerna som du gör hela tiden som ingen märker. Visst, vi drar alla vårt strå till stacken. Men vi behöver också alla vår klapp i ryggen.

Så nu för jag det vidare: Klappa dig själv i ryggen!

Tack igen och igen bästa Maggan och Doris! Tänk vad några få valda ord kan göra!

Heja mig!! Och heja dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s