Ikväll är För sensibelt begåvade en födelsedagsfest!

Foto: Linda Rehlin

Du kan boka För sensibelt begåvade till ditt evenemang. Så är det!

Det har en helt fantastisk kvinna gjort som såg föreställningen i våras och bestämde sig för att den ville hon bjuda sina vänner på för att fira sin 60-årsdag. Sagt och gjort – hon köpte en hel föreställning.

En helt fantastiskt komplimang och en stor, stor ära som jag kommer göra det allra bästa för att förvalta.

En festkväll med För sensibelt begåvade blir ju inte särskilt mycket UNTZ, UNTZ, UNTZ.  (Vilket ju också definitivt har en plats i livet för oss som ibland gillar det.) Däremot är det en möjlighet att bjuda på en helt unik upplevelse med både skratt och allvar  som kan öppna upp för fortsatta samtal och tankar av ett annat slag än det vanliga.

Som det ser ut just nu i skrivande stund finns det en biljett kvar till höstens planerade föreställningar. EN biljett. Självklart får det oss att fundera.

Men först vill vi berätta för dig om möjligheten att skapa din egen För sensibelt begåvade afton. Föreställningen står precis som vanligt i centrum, men i övrigt bistår dig vurma med ett menyupplägg som passar dina önskemål. Ikväll kommer det bli trerättersmiddag och fördrink. Bara en sån sak.

_MG_7867

Så är ni omkring en 60 personer så går det hur bra som helst att höra av sig till info(at)bonjouramour.se för ett sammanhang som i princip står färdigt och väntar just nu.

För sensibelt begåvade kan ju självklart även komma till dig. Hittills har vi fått förfrågningar från orter både i Sverige och i grannlandet Finland som vi undersöker hur vi kan lösa.

Men redan nu har vi på vurma detta färdiga upplägg för dig som är nyfiken.

Det ska bli oerhört spännande att ikväll spela föreställningen för en publik varav en stor del kanske inte ens känner till vad det är de kommer till. Oerhört spännande.

Jo. Så ni får GÄRNA hålla tummarna för mig.

Stor kram och trevlig helg från Sarah

Den där ynka ensamma biljetten jag nämnde till den 21 oktober. Den hittar ni här på Ticnet. Och är det någon som förtvivlat gärna vill ha ytterligare än så kanske det inte är heelt omöjligt. Mejla mig i så fall på samma adress som ovan. 

Foto: Linda Rehlin

En reaktion på ”Ikväll är För sensibelt begåvade en födelsedagsfest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s