Så kommer alla känslorna på en och samma gång

Emo-babe

Dom här gångerna när man fick det man inte visste att man ville ha. Jag mottog just musiken till föreställningen som ska användas på olika sätt.

Det är skitjobbigt att ge bort sina barn. Mina låtar. Jag blir som värsta hönsmorsan och kontrollerar och har mig. Jobbig. Asjobbig. Jag vet. Kan oftast inte ta in det jag får först förrän efter ett tag för att jag är så inställd på allt som kan gå fel. Begår alla dom här felen som folk som överbeskyddar sina ungar gör. Varnar, skrämmer upp, tvingar till översäkra vägar – fast man veeeet att de växer mest om de får lära sig flyga fritt!

Sen får man då tillbaka nåt som är nåt helt annat och ändå helt, helt rätt.

När tårarna bara sprutar då vet jag att det slog an. Tack, tack R.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s